Aranyhordó Étterem és Pálinkaház

Aranyhordó Dunaújváros

Dunaújváros egyik legrégebbi éttermeként olyan tradicionális értékeknek kívánunk megfelelni, ami egyben főhajtás a dunaújvárosi vendéglátás múltja előtt, s egyben elvárás a ma rohanó eberétől. Olyan környezetet, miliőt álmodtunk, hogy a betérő vendég érezze, megérkezett, hogy visszatért és azt, hogy ide újra és újra vissza fog jönni.

Éttermünk minden munkatársa ezért fáradozik, azt a csipetnyi pluszt adhassuk át vendégeinknek, amely az Aranyhordó éttermet hosszú évtizedek óta a dunaújvárosi vendéglátás meghatározó éttermévé teszi.

Tradicionális éttermünk előnyös elrendezésének köszönhetően kiváló rendezvény helyszínként is megállja a helyét. Nagytermünk 60 fő, különterem 16 fő, borospince 40 fő, egyedi kialakítású teraszunk pedig 50 fő befogadására alkalmas.

Akár egy úri szabó a ruháit, mi Önre szabjuk a vendéglátást!

Naprakészen és rugalmasan igyekszünk vendégeink igényeit szolgálni és megfelelni minden elvárásnak. Az ételsort minden esetben egyedileg állítjuk össze, a megrendelő elképzeléseinek tükrében, a megvalósításnál pedig nem maradhatnak el a mesterséfünk által frissen készített ételköltemények, a nívós terítés és tálalás valamint az udvarias felszolgálás.

Elérhetőségek

Nyitva tartás

  • HÉTFŐ-PÉNTEK 11:00 - 22:00
  • SZOMBAT-VASÁRNAP 11:00 - 22:00

Rendelés és kiszállítás

Étteremünk nyitva tartása: egész évben minden nap 11 - 22 óra között
Kiszállítás Dunaújváros területén: minden nap 11 - 22 óra között
Rendelésfelvétel: délelőtt 10 órától egészen este 21.30 óráig

Asztalfoglalás

Erzsébet utalvány és SZÉP Kártya Elfogadóhely
Bankkártyás fizetési lehetőség

Erzsébet utalvány és SZÉP Kártya

Videófilm: 

Jelenlegi hely