Burgundi marhapofa burgonyagombóccal 1,3
(A marha pofahúsát konfitálással készítjük, vörösboros mártással és házi burgonyagombóccal tálaljuk.)
(A marha pofahúsát konfitálással készítjük, vörösboros mártással és házi burgonyagombóccal tálaljuk.)
(A paraszti konyha remekét friss házi galuskával kínáljuk, hozzá válasszon savanyúságaink közül.)
(A sertés nemes húsát sajttal, sonkával töltve bundázottan sütjük aranysárgára, sajttal megszórjuk és édesburgonya hasábbal tálaljuk.)
(Karaj vagy csirke csíkok, paradicsommal, paprikával, gombával, csípős barnamártásban forgatva, lángosban tálalva, fűszeres tejföllel locsolva)
(Nem sajnáljuk a fokhagymát tarja széléről, kakastaréjt rakunk rá, a krumplit sült kolbász zsírjába forgatjuk.)