Rendezvényszervezés Dunaújvárosban a tökéletesség jegyében!

Rendezvényszervezés Dunaújvárosban

Tradicionális éttermünk előnyös elrendezésének köszönhetően kiváló rendezvény helyszínként is megállja a helyét Dunaújvárosban. Tökéletes választás bármilyen üzleti jellegű rendezvény lebonyolítására, legyen az tárgyalás, értekezlet, sajtótájékoztató, fogadás (álló vagy ültetett), csapatépítő tréning, meeting stb.

Akár egy úri szabó a ruháit, mi Önre szabjuk a vendéglátást!

Naprakészen és rugalmasan igyekszünk vendégeink igényeit szolgálni és megfelelni minden elvárásnak. Az ételsort minden esetben egyedileg állítjuk össze, a megrendelõ elképzeléseinek tükrében, a megvalósításnál pedig nem maradhatnak el a mesterséfünk által frissen készített ételköltemények, a nívós terítés és tálalás valamint az udvarias felszolgálás.

Figyelünk a rendelkezésre álló idő ésszerű kihasználására, megoldjuk a vendégek utaztatását a helyszínre és vissza és a szükséges technikai hátteret is biztosítjuk (hangosítás, vetítő vászon, projector, internet stb.) a dunaújvárosi éttermünk igénybe vételekor.

Üzleti rendezvények fogadása

Aranyhordó Étterem termei

A helyiségek klimatizáltak és teljesen elszeparálhatóak, és bármely rendezvényhez illetve alkalomhoz illően berendezhetők:

  • nagytermünk 60 fő,
  • különterem 16 fő,
  • borospince 40 fő,
  • egyedi kialakítású teraszunk pedig 50 fő befogadására alkalmas.

Keressen bennünket elérhetőségeinken és elkészítjük Önnek a legjobb ajánlatot!

All in menü

Kérjen ájánlatot és foglaljon asztalokat illetve termeket!

Kérjen az étteremvezetőtől árajánlatot vagy egyeztesse le rendezvénye pontos időponját melyet az Aranyhordó Étteremben szeretne megtartani.

Asztalfoglalás 

A dunaújvárosi Aranyhordó Étterem és Pálinkaház a menü valamint az árváltoztatás jogát fenntartja. Kérjük, hogy érdeklődjön telefonos elérhetőségeink egyikén a pontos részletekről! 

Jelenlegi hely